Najtiši fen za kosu na svijetu?

Ako tražite naprednije sušilo za kosu, onda je Elchimov ANEMOS potpuno i nevjerojatno sušilo za kosu koje je zaludilo industriju ljepote. Minka je to provjerila i impresionirana je.

 

Ima snažan motor koji puše jako vruć zrak, ali ne brinite, neće vam spaliti kosu! Sušenje će se izvesti u kraćem vremenu, jer je obogaćen zvučnom tehnologijom bez četkica. No, najviše će vas impresionirati sljedeće činjenice. Motor je vrlo, vrlo tih (ispod 69db), tako da nikome nećete smetati dok sušite kosu. Sušilica je također izuzetno lagana. Sa samo 290g smatra se jednim od najlakših na svijetu, što nama frizerima omogućuje neumorni rad s rukama.

 


Ali to nije sve! ANEMOS sušilo za kosu također ima ugrađene genijalne tehnologije. Ionizator koji emitira negativne ione pomaže smanjiti kovrčavost i statički elektricitet . Osim toga, vaša kosa će izgledati zdravo i sjajno.

Sušilo za kosu se zaista ističe izgledom. Vidi se da su Talijani u samom vrhu kada je u pitanju stvaranje ljepote. Osim toga, ručka je dizajnirana tako da udobno leži u ruci, tako da se nećete umoriti dok oblikujete kosu.



Jesam li spomenula da je ANEMOS sušilo za kosu iznimno svestrano? Dolazi s dvije različite mlaznice, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem tipu kose i potrebama oblikovanja. Osim toga, napravljen je da traje s visokokvalitetnim materijalima i dvogodišnjim jamstvom.



Sušilo za kosu ANEMOS tvrtke Elchim potpuna je promjena kada su u pitanju alati za sušenje kose općenito. Ako ste u potrazi za novim sušilom za kosu, ovo morate vidjeti. Vaša kosa će vam biti zahvalna!

xoxo, Tina

Povratak na blog