Zašto je kosa kod frizera bolja...

Hej ti!

Pitate se zašto vam je kosa bolja kada je njegujete kod frizera nego kada je operete kod kuće?

Na pravom ste mjestu! Hajdemo se prvo upoznati.

Obiteljsko smo poduzeće s više od 20 godina iskustva u frizerstvu. Sve je počelo s frizerkom Minkom i njenim frizerskim salonom Pri Minki. Naš salon se nalazi u malom mjestu Šmarje kod Jelšaha u Sloveniji. U našem frizerskom salonu već dugi niz godina pružamo usluge njege kose i vlasišta, a svake godine sudjelujemo na edukacijama gdje usavršavamo svoje postojeće znanje.

Prije više od 20 godina Minka je počela pružati njegu kose i vlasišta Kemon profesionalnom kozmetikom za kosu. 2022. godina je pri kraju, a Kemon i dalje ostaje šampion polica naših salona.

Zašto Kemon? Svi proizvodi su cruelty free, što znači da su etički proizvedeni. Što u Minki jako cijenimo. Većina proizvoda je certificirana kao Vegan free, imaju više od 70% organski dobivenih sastojaka, koji su etički uzgojeni na talijanskim poljima tvrtke Kemon.

S vremenom su se Kemon proizvodima pridružili artikli drugih brendova kao što su Solfine, Hairdreams itd. Pratite našu stranicu i provjerite aktualnu ponudu koja je svakim danom sve brojnija i nadograđuje se profesionalnim artiklima za njegu kose, vlasišta i tijela.

Minka je sve svoje znanje prenijela na svoju djecu, koja su glavni krivci za postojanje stranice Šamponi.si. Odlučili smo s vama podijeliti obiteljske tajne za dobru kosu i vlasište.

Predstavljamo vam naš blog na kojem će konzultanti Šamponi.si tima podijeliti s vama praktične i učinkovite savjete za njegu kose, vlasišta i tijela.

Zajedno ćemo razbiti mitove i testirati hipoteze o njezi kose.

Zanima li vas više? Pratite naš blog ili ispunite obrazac za informacije u rubrici Kontakt, gdje ćemo odgovoriti na vaša pitanja u roku od 24 sata.

Već se veselimo druženju s vama!

NE ZABORAVI! Za sva pitanja nazovite 031485002 ili nam pišite na info@samponi.si.

 

 

 

Povratak na blog